Theater de Maaspoort: ‘LEUK’ is het antwoord!

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2015

‘LEUK’ is het antwoord!

Steeds meer bedrijven zoeken een écht leuke en vermakelijke manier om nieuwe relaties te ontmoeten maar ook om bestaande relaties te beheren. Want immers, saaie vergaderingen heeft iedereen al genoeg. Op basis van die behoefte uit de markt heeft De Maaspoort in 2010 de businessclub Theater & Zaken opgericht. “De businessclub is inmiddels uitgegroeid tot een club met ruim 70 leden. Binnen enkele jaren willen we doorgroeien naar maximaal 100 leden,” zegt Linda van Vegchel, manager marketing & sales.

Agendastress

Een veelgehoord probleem is: “Ik ben al zo vaak weg van huis, mijn partner ziet me nooit meer.” Het is vaak een uitdaging om de privéagenda’s goed op elkaar af te stemmen of om een partner mee te krijgen naar een netwerkevent of borrel. “Hier lag een unieke kans door het prachtige aanbod aan voorstellingen dat wij hebben. Iedereen is naast directeur of salesmanager ook partner, zoon, moeder en ga zo maar door. Bij Theater & Zaken wordt dit gegeven juist benut.”

Maak het leuk

Theater & Zaken is een flexibel businessclublidmaatschap waarvan het programma zowel voor een deel zelf te bepalen is, als gedeeltelijk vaststaat. Superinteressant omdat relatiebeheer op deze manier pas écht leuk wordt. Tevens zijn het avonden waarvan ook de partner ontzettend kan genieten en dit brengt het relatiebeheer tot een geheel nieuw niveau. De omgeving en live-ervaring maken elke avond uniek en leuk waardoor relaties het niet snel zullen vergeten.

Theatertips: Jandino – Grease

Huub Stapel – The Common Linnets

Cirque Stiletto 3 en meer…

Meer informatie: www.maaspoort.nl/businessclub | events@maaspoort.nl

Ron Coenen, Manager Bedrijven TRIAS BV, ron@trias-subsidie.nl, 077-3560100

Nieuwe kansen voor innovatie!

Tussen 1 oktober en 1 december 2015 kunnen binnen het OP-Zuid 2014-2020 subsidieaanvragen worden ingediend. Aanvragen moeten betrekking hebben op Systeemversterking van de Human Capital Agenda of Koolstofarme economie. Wat dit is en welke kansen dit biedt voor uw onderneming leest u hier…

De Subsidieregeling Operationeel Programma Zuid-Nederland 2014-2020 geeft uitvoering aan het Europees Innovatieprogramma voor Zuid-Nederland. Speerpunten van OP-Zuid zijn innovatiebevordering en de overgang naar een koolstofarme economie. Het programma is met name gericht op het innovatieve MKB en het versterken van de samenwerking tussen bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Systeemversterking van de Human Capital Agenda:

Projecten moeten zich richten op duurzame versterking van de arbeidsmarkt. Belangrijk is het afstemmen van arbeidsvraag en -aanbod binnen de topclusters. Hierbij wordt bijvoorbeeld gedacht aan het opzetten van innovatieve leer-, werk- en onderzoekomgevingen en het opzetten van samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven en (technisch) onderwijs.

De doelgroepen zijn het (georganiseerde) bedrijfsleven in de verschillende topclusters. Ook hbo- en wo-instellingen kunnen aansluiten. In deze call is € 5 miljoen subsidie beschikbaar.

 

Koolstofarme economie:

Het doel is de overgang naar een koolstofarme economie ondersteunen in alle bedrijfstakken. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van demonstratieprojecten, opschalingprojecten en pilots. De doelgroepen zijn de partijen die de praktijktoepassing van innovaties op het gebied van koolstofarme technologie en instrumenten kunnen realiseren. Daarnaast kunnen ook partijen meedoen die innovatieve toepassingen of specifieke kennis daarover aanbieden (onder andere de Zuid-Nederlandse steden (gemeenten) en andere overheden, naast bedrijven, woningcorporaties en kennisinstellingen).

In deze call is € 10 miljoen subsidie beschikbaar.

Bent u als organisatie bezig met innovatie en actief in voorgenoemde sectoren en onderwerpen? Dan biedt de OP-Zuid regeling wellicht kansen voor u! TRIAS kan u ondersteunen en ontlasten bij het opstellen van een aanvraag. Zodat u optimaal kans maakt om de subsidie binnen te halen!

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by